Miriam Nielsen Materiel Spirit object
Samara Sallam video
Adey A fictitious Dream
Tror du vi vågner fernisering
Tonje Bøe Birkeland
Martin Zellerhoff
Triennalen foromtale
Jacob Juhl fernisering
Christian Klintholm
Sofie Pihl Perceptions 2
Fotobøger
Adey plakat
Homage Mayumi
mellemting
Fernisering Linda Hansen
Joaquin Zaragoza Gratis Knus
Sinking Into fernisering
Invisible Aarhus PopUdstilling
Fem gode grunde til at investere i kunst

5 gode grunde til at investere i kunst til din virksomhed
Og det har selvfølgelig stor betydning for både omdømme og bundlinie.
02-09-2015
Flere og flere virksomheder, investerer i god kunst til virksomheden. Og det er der mange gode grunde til. Fem af dem kommer her. 
 • Kunst inspirerer og understøtter din virksomheds kreative potentialer
  Vi har alle sammen haft oplevelsen af hvordan et godt kunstværk uanset om det har været et digt, en film eller et maleri har givet os inspiration og ny indsigt. Det har rørt noget i os, som vi ikke helt kan forklare. Sådan er det selvfølgelig også med den kunst, som man har i sin virksomhed. Det kan være skulptur, maleri eller fotokunst, der er det ny sort.

 • Kunst skaber kontakt med kunder og brugere
  Kunst har rigtig mange udtryk, og med en strategisk overvejelse, kan virksomheden med fordel vælge kunst, der understøtter kunde og brugerrelationen.
  Den bedste kunst, er kunst der er med til at sætte en udviklende samtale i gang. Derfor må kunsten gerne have et markant men ikke chokerende indhold. Det kan være i motivet, i farverne eller i kunstværkets komposition.

 • Kunst påvirker stemningen i rummet
  Et hvilket som helst kunstværk påvirker stemningen i det rum det hænger eller står i. Det skal selvfølgelig overvejes meget. Det nytter ikke at have meget urolige billeder i voldsomme farver, hvis værket skal hænge en psykologs samtalerum, lige som det heller ikke er hensigtsmæssigt at have små, sirlige værker i et storrumskontor.
  Også værkernes stemning og bevægelserne i værket skal overvejes i forbindelse med kunstindkøb.

 • Kunst understøtter medarbejdernes arbejdsglæde
  En amerikansk undersøgelse[1] viser, at 83% af medarbejdere, der allerede arbejder i miljøer med kunstnerisk udsmykning, mener, at kunsten er vigtigt for arbejdsmiljøet.
  Kunst inspirerer, er beroligende og giver medarbejderne noget smukt at kigge på i de lokaler, hvor medarbejderne tilbringer en meget stor del af hverdagen. Det har selvsagt stor betydning for medarbejdernes tilfredshed, produktivitet og arbejdsmiljø.

 • Kunst understøtter virksomhedens image og omdømme
  Vi kender flere eksempler på, hvordan kunst har stor betydning for en virksomheds omdømme og image. Det gælder ikke bare Novo Nordisk, Würtz og Carlsberg, men også en lang række mindre og større virksomheder.
  Virksomhedens interesse for kunst, har stor betydning for at øge brandets status, dets værdi og dets autoritet over for kunderne. Og det har selvfølgelig stor betydning for både omdømme og bundlinie.[1] International Association of  Professional Art Advisors (IAPAA), her fra http://www.cuinsight.com/how-incorporating-art-into-workplace-design-can-affect-employee-wellness-job-performance-and-best-represent-your-brand.html

Facebook
Del på facebook
Maja Ingerslevs fine og følsomme fotografier hænger i Konsulenthuset Cubion i Aarhus
Erik A. Frandsens små litografier giver en god stemning på ambulatoriet Aarhus Universitetshospital, THG.
Nyhedsbrev