Triennalen foromtale
Jacob Juhl fernisering
Christian Klintholm
Sofie Pihl Perceptions 2
Fotobøger
Adey plakat
Homage Mayumi
mellemting
Fernisering Linda Hansen
Joaquin Zaragoza Gratis Knus
Sinking Into fernisering
Invisible Aarhus PopUdstilling
Fem gode grunde til at investere i kunst

De kommende udstillinger i Grundstof
Foråret byder på tre danske kunstnere
08-12-2017

Det er tre danske fotokunstnere, der udstiller i Grundstof i forårssæsonen. Fælles for dem er meget høj kunstnerisk og teknisk kvalitet, men deres kunstneriske praksis er vidt forskellig og viser bredden i dansk fotokunst. Der er tale om tre udstillinger med nye værker.

De tre kunstnere er Jacob Juhl (f. 1973), Christian Klintholm (f. 1990) og Sofie Pihl (f. 1980).

Jacob Juhls udstilling åbner i starten af april. Jacob arbejder minimalistisk, og er især optaget af, hvordan vi kan forstå det, der ligger mellem vores sansning af verden og den måde vi beskriver den på. I udstillingen indgår foruden en serie fotografiske værker en rækker individuelt unikke håndlavede fotobøger.

I starten af marts åbner Christian Klintholms udstilling. Christian er optaget af at undersøge fotografiet som medie, og har et særligt fokus på, hvordan man kan knytte konkrete fysiske oplevelser til fotografiet.

Den 2. februar kl. 16.00 er der fernisering på Sofie Pihls udstilling Perceptions. I udstillingen viser Sofie tre serier, der på hver deres måde udfordrer vores umiddelbare forestilling, om det vi ser. Sofies værker er smukke og indbydende, men med forskellige greb forstyrrer Sofie vores opfattelse – og giver værkerne ekstra perspektiver. 

Facebook
Del på facebook
April 2018: I Jacob Juhls udstilling indgår håndlavede unikke fotobøger
Februar 2018: Detalje af et af Sofie Pihls værker
Nyhedsbrev